Om ABIGO

Vi förbättrar människors hälsa och välbefinnande.

Det är vår drivkraft. Vårt mål. Vår grundidé.

 

Målet är ett globalt framgångsrikt företag med patientens hälsa i fokus.”

– Jan G. Smith, medgrundare

 

 

Vi tänker nytt
Genom att ta vara på insikter om människors hälsa. Genom att vara nyfikna på vår omvärld. Genom att lära av akademi och kunder. Så identifierar vi nya, kreativa idéer och innovativa produkter som gör verklig skillnad i människors liv.
Vi samarbetar
Vi tror på kraften i samarbete. Med kunder. Med akademin. Och, inte minst, mellan kollegor. Vår starka samarbetsvilja, i kombination med korta beslutsvägar och en stor del entreprenörsanda, gör oss till en attraktiv affärspartner och en spännande arbetsplats.
Vi tror på ansvar och hållbarhet
ABIGO strävar efter att ta ansvar och tänka hållbarhet i allt vi gör. För oss innebär det bland annat att medverka till minskad antibiotikaresistens, vilket särskilt syns i våra produkter och i vårt forskningsarbete. Ett exempel är vår sårvårdsprodukt Sorbact® som inte innehåller några toxiska substanser och som kan bidra till minskad användning av antibiotika inom sårbehandling. Vår ambition är att vara en internationellt ledande aktör inom området.
Det gör oss väl rustade för framtiden
ABIGO grundades 1989 av bröderna Jan G. Smith och Leif Smith. Ambitionen var att bygga ett internationellt läkemedelsbolag med unika produkter som förbättrar människors hälsa. Idag säljs ABIGOs produkter i fler än 65 länder via egna försäljningsorganisationer och partners. Med en stark tillväxt i ryggen, ser vi nu fram emot nästa steg i vår globala expansion. Alltid med patienten i fokus.